CareMate’i kingiidee – kuidas suure koormusega inimeste tervist toetada?

27 september, 2022

Meil on hea meel sulle teada anda, et CareMate sai septembris 5-aastaseks. Palju-palju õnne meile!

Oleme selle aja jooksul toetanud nii paljusid eri vanuses armsaid abivajajaid. Päris mitmed tragid spetsialistid on meiega koos kõrgustesse kasvanud juba kõige esimestest päevadest saadik.Väga oluline on kõiki abilisi hoida, sest nende igapäevane töö on füüsiliselt väga aktiivne. Seetõttu said meie hooleandjad, kes on saanud kiita ja head tagasisidet,  Ecoshi poolt vahvad kinkekarbid looduslike tervist tugevadavate toodetega. Paki sees olid peidus Liigestekompleks ja Pau d’Arco ehk sipelgapuu koore kapslid.

Miks valisime just need kaks toodet? 

Komplektina on see lihtsalt kõige parem turgutus aktiivsetele inimestele! Ecoshi Liigestekompleks on parim abimees liigeste töö ja liikuvuse tõhustamiseks. Tormates igapäevaselt ringi ja aidates teisi inimesi, siis ei tohi ka ennast unustada. Tehakse pikki tööpäevi jalgade peal seistes ja raskuseid tõstes, siis on midagi vaja keha turgutamiseks. Just see toode on aktiivset eluviisi toetav ja seetõttu suurepärane tugi! Kui sinul või su pereliikmel esineb liigestega probleeme, siis peaksid kindlasti mõtlema sellele, kuidas looduse tõhus puudutus sind või lähedast aidata saaks.

Teise tootena valisime kingitusse Ecoshi Pau d’Arco, mis on looduslik antibiootikum. See sisaldab ainult kõige kvaliteetsemaid koostisosi, et tagada tugev tervis ja reibas meel! Toote valisime kingikarpi just selle mõttega, et CareMate’i tublid spetsialistid saaksid külmetus ja viirushaigusi ennetada ning oma tervist juba sügise alguses turgutama asuda. Pau d’Arco sobib tegelikult peaaegu kõigile – kui sa vähegi soovid olla tugeva tervisega, siis soovitame sul seda proovida. Sa ei pea pettuma.

Kui soovid tööd tehes tunda, et oled inimestele vajalik ja oma tegemistega nende elu muuta, siis hooldusabilise töö on midagi sinu jaoks. Lisaks füüsilisele abistamisele on ka emotsionaalse toe pakkumine vanematele inimestele väga tähtis. CareMate seda pakubki –  see on hea raha teenimise võimalus enda ümber olevaid inimesi aidates. Niisiis liitu meiega ja tule hooleandjaks!

Meie liigume siit üheskoos edasi loodetavasti aina kõrgemale ja kaugemale! Soovime teile kõigile imelist sügise jätku! 

Hoidke oma lähedasi!

Kui ka sina oled olukorras, kus ei saa ega jõua oma eaka lähedase eest ise hoolitseda, siis broneeri CareMate’i hooldusabiline caremate.ee.

Lummavat sügise jätku soovides,

CareMate meeskond