Mida teha, et uus aasta tuleks parem kui eelmine?

28 detsember, 2021

Me kõik tunneme, et uue aasta saabumine on justkui uus algus. Anname üksteisele lubadusi. Kuid suures hoos, mil aeg märkamatult liigub, kipuvad need ununema. Kas Sina oled juba mõelnud, mida uuel aastal paremini või teisiti teha?

Ilmselt võtab igaüks meist hetke, et korra pilk tulevikku suunata ja mõtiskleda, mida päriselt seekord teisiti teha. Tuleb tuttav ette lubadus elada tervislikumalt, mil rohkem sporti teha ja vähem alkoholi tarbida. Mõnel meist on soov vahetada välja auto, teisel kolimine. Üks on kindel, tahame viia läbi muutust, kasvõi pisikestki uuendust.

Tõsi ta on ja kellelegi pole üllatus, et tervislik toitumine ja liikumine on ainult kasulik. Sellele tuleks rõhku pöörata eriti kõrgemas eas, kus vererõhk kisub kõrgeks ning vanast elustiilist on raske loobuda. Tervis on ju tõesti tähtis. Ja seda tõstis möödunud aastal igapäevane uudiste voog pidevalt esile, tuues välja riigi tervishoiu ja viiruste mured. Õnneks on igaühe kätes meist see võime ja võimalus vähemalt enda ja oma lähedaste tervist paremaks saada. Miks mitte võtta üheks lubaduseks Sinu enda või Sinu vanemate tervisenäitajate parandamine?


Kindlasti ei jää hingesopis puudutamata ka inimsuhted. Seda eriti lähedaste vahel. Kui oled üksik, siis soovid ehk rohkem tuge, suhtlemist ja hoolt? Et keegi teeks hingele pai. Kui oled hoopis vastupidiselt- ümbritsetud väga paljude inimestega, kes kõik soovivad Sinu tähelepanu, siis ehk soovid saada veidikene rahu? Ehk soovite perega, et Sinu vanemad saaksid täita vanemate rolli ja ei peaks pidevalt paluma end aidata? Kuid kes teab, võibolla nad tegelikult vajavad abi, aga ei julge küsida, sest ei taha Sulle koormaks olla. Igaühel meist on omad vajadused ning endale uue aasta lubadusena kinkida südamesoovi seoses inimsuhete paranemisega- see on üks õnnelikkuse aspekte. Head suhted mõjuvad meie vaimule ja nii ka füüsilisele tervisele.

Kui nüüd küsida endalt, et kuidas siis tegelikult saaksid seekordsed uue aasta lubadused täita, siis siin kohal saame CareMate kaudu Sind või Sinu perest ehk kedagi aidata.

CareMate vahendusel leiad hooleandja, kes aitab luua ja täita uut terviseprogrammi seoses tervislikuma toitumise, ravimite õige tarvitamise ja liikumisega. Kui Sa oled lähedaste eest hoolitsemise ja muretsemise tõttu koormatud, tuleb hooleandja ja aitab ning Sina saad pühendada aega iseendale. Võtta aega, et minna näiteks trenni või puhata nädalavahetuseti korralikult välja, jättes hooleandja toimetama. Sa väärid seda! Hooleandja on tubli hoolitseja, mistõttu on ta juba iseenesest mõistetavana üksindusele suureks leevenduseks.

CareMate platvormi kasutada on imelihtne. See võtab aega vaid viis minutit, et koostada hooleandjate appi tellimiseks nädala või sootuks terve kuu kava. Hooleandja aitab lisaks vaimse toe pakkumisele ka kõikides igapäevastes toimingutes, alustades poes käimisest ja tervisliku toidu valmistamisest kuni kodu koristuse ja ihuhoolduseni. Erinevatest toimingutest, mida koos läbi viia, loe lähemalt SIIT.


CareMate hooleandjatele jäetud tagasiside:


Kui sul tekib lisaküsimusi, siis kirjuta meile e-mail: info@caremate.ee või alusta kohe tellimist siit.

Hoolides,

CareMate meeskond