Suurim kingitus on meelerahu!

06 veebruar, 2022

Käes on sõbrakuu! Valentinipäev sai alguse Vana-Roomast, kus veebruaris peeti viljakusmaagiaga seotud festivali. Eestisse jõudis see tähtpäev tänu soomlastele alles 1980. aastal.

Miks mitte üllatada oma vanemat või vanavanemat meeldejääva kingitusega? Mõtle läbi, mis võiks talle rõõmu valmistada ning saada või vii talle see vahva kingitus!

Täna vestlesime armsa Üllega, kes on CareMate’i teenuseid kasutanud juba mitmeid kuid!

Ülle räägib, et tema vanemad on kahjuks abi vajanud juba viimased paar aastat. Vanusega tekivad igasugused erinevad probleemid, mis hakkavad seejärel igapäevast elu mõjutama. Mõnel inimesel tekib aja möödudes rohkem probleeme, teisel jällegi vähem. See oleneb eelnevatest terviseprobleemidest, elukvaliteedist, stressitasemest, aktiivsusest ja paljudest muudest teguritest. Osal inimestel löövad vanemas eas välja ka tervisemured, millest varem õrna aimugi polnud.

Me saame olla oma kallitele lähedastele toeks nii palju kui suudame, et neil oleks hea ja mugav oma kodus elada. CareMate’i hooldaja saab vanainimest toetada paljudes erinevates tegevustes. Näiteks isikuhoolduse teenustest on võimalik saada WC abi, söögi tegemise ja toitmise abi, liikumisabi, riietamist ja palju muudki. Pakume ka koduhooldust, näiteks pesu pesemist, voodipesu ja rätikute vahetust, triikimist, kütmisabi ja  koristamisel abistamist. Saame aidata ka tegevustes, mis on kodust väljas!

Räägimegi nüüd Üllega lähemalt, kuidas ja mida ta täpsemalt tegi, et ta vanemad saaksid oma kodus jätkuvalt täisväärtuslikult elada. 

Alguses otsustasid Ülle ja tema õde, et saavad oma jõududega hakkama ja kedagi lisaks ei palgata, kuid varsti tekkisid vanematel raskused kõndimisel. Pidevalt muretseda, kas su vanematel on kõik korras, kas nad saavad üksinda oma toimetused tehtud – seda stressi ei taha meist keegi. Kui Ülle vanematel lisandusid ka mäluhäired, muutus olukord veelgi keerulisemaks. Selliste probleemide korral on vanainimestel keeruline iseseisvalt hakkama saada. Seetõttu otsustasid Ülle ja tema õde, et enda meelerahu huvides on vaja leida abi.

Kust ja kuidas siis abi leida? 

Hooldaja leidmine internetist tundub alguses võib-olla hirmuäratav. Kust kohast üldse otsimist alustada? Kuidas veenduda, et hooldusabiteenus on kvaliteetne? Kuidas rahalisi kokkuleppeid teha? Üsna kiirelt jõudis Ülle meieni – CareMate’i veebileht tekitas kohe usaldust ning ta otsustas meie teenuse kohta rohkem järele uurida.

Ülle soovis juba pikemat aega, et ta vanemad saaksid ikkagi koduses keskkonnas hakkama. See tähendab, et vaja oleks hooldajat, kes neid natukene abistaks. Hooldekodusse ei tahaks ta oma vanemaid panna, sest see on niivõrd suur elumuutus, mis võib vanainimesele jällegi liigset stressi tekitada. Pealegi on nende kodune keskkond mõnus ja hubane ning vanainimene on seal harjunud elama. 

CareMate’i veebilehte on lihtne kasutada ja see ei ole aeganõudev protsess!

Pead vaid abivajajale profiili looma, et hooldajad saaksid aimu, milline on su vanema või vanavanema tervislik seisund. Vaid mõni klikk hiljem saadki endale juba lemmikhooldaja valida. Ja ongi peaaegu tehtud! 

Vastavalt vajadustele valiski Ülle oma vanematele hooldaja, et tellida ta koduvisiite tegema. Muretsema ei pea ka maksete ega kokkulepete täitmise pärast, sest CareMate on usaldusväärne platvorm, mis aitab väga turvaliselt ära korraldada kõik vastavad kokkulepped sinu ja hooldaja vahel.

Ülle on CareMate’i teenust tänaseks kasutanud juba pikemat aega ja on sellega väga rahul. Kui sa tunned, et oled sarnases olukorras, soovitab Ülle kindlasti CareMate’i teenuseid kasutama hakata.

„Hooldusabi kasutamise ajast alates oleme kindlad, et tagame vanemate heaolu ja endale südamerahu, sel ajal kui oleme ise tööl. Võime oma kogemuse põhjal soovitada teenust kõigile, kes sarnast abi vajavad.“

Ülle tagasiside on meie jaoks väga oluline! Oleme siiralt tänulikud, kui saame kedagi aidata ja kellegi elu muuta. CareMate’i hooldajad on alati professionaalsed ning neid on koolitatud vanainimestega tegelema. Ei pea muretsema sellepärast, et äkki ei ole spetsialist näiteks dementsuse või teiste tervisehädade korral kogenud.

CareMate on omalt poolt teinud kõik, et pakkuda oma kodulehel ainult suurepäraseid hooldajaid, kes jagavad ühtset väärtust ning tahavad abivajajaid aidata. Hooldajate kohta on tehtud taustauuring ning tänu spetsiaalsetele koolitustele on nad pädevad, et saaksid hooldusabiteenust osutuda. Loe CareMate’i kohta rohkem SIIT.

Kui sul tekib lisaküsimusi, siis kirjuta meile e-mail: info@caremate.ee või alusta kohe tellimist www.caremate.ee.

Hoolides,

CareMate meeskond